Bizonyára mindannyiunknak vannak fontos videófelvételei, vagy legalább hangfelvételei, amikhez ragaszkodunk, mert fontos emlékek kötnek hozzá. Elég sokan vagyunk negyven felett, akik még csak belesétáltak a digitális korba és nem abban születtek, ezért a régi felvételeik még nem telefonnal készültek, hanem analóg és/vagy szalagos kamerával, vagy orsós magnóval, amelyek használata felett már eljárt az idő. Van egy rossz hírem. Ezeket a régi készülékeket, amik kazettára rögzítettek már nem gyártják, és  nem szervizelik, mivel egyre ritkább hozzájuk az alkatrész. Ha az emlékeinket ezeken a kazettákon hagyjuk, pár év múlva menthetetlenül tönkre mennek.

Nem lesz más, mint egy dísztárgy, amire ha ránézünk, emlékek jöhetnek elő, de lejátszani már nem fogjuk tudni!

A kameránk állásában is meg tud idővel hibásodni, másrészt nem lesz olyan televízió, amire rá lehet kötni. Ma már egy új TVre nem lehet egy régebbi dvd lejátszót sem kötni nemhogy videómagnót. Az EuroScart/EuroAV, valamint az RCA csatlakozók eltűnnek. Nincs helye egy analóg csatlakozónak egy digitális eszközön.

Egyetlen megoldás létezik. Át kell játszani/játszatni valamilyen digitális eszközre. Ez lehet (külső/belső) merevlemez, USB-stick, felhő, esetleg Blu-ray lemez.

Erre tudunk megoldást nyújtani.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!